Brugerinformation

La Chicq sælger flotte og rustikke rokokomøbler mm. Ved køb på siden, acceptere du at alle møbler er unika og håndlavede lige fra værkstedet. La Chicq forbeholder sig ret til at ændre priser fra dag til anden. Der tages forbehold for prisfejl og stavefejl.

Vi gør opmærksom på at møblerne (Stole mv.) er behandlet med kit inden påføring af maling/påføring af bladsølv/guld. Ved alm. brug af stolene/ høj varme må man forvente, slitage fra kitten. Der kan fore komme afskaldninger .

Dette hører under almindelig slitage, og derfor ikke dækket af garantien. Vi giver gerne gode råd, og vejledning til hvordan du bedst vedligeholder dine møbler så de fremstår smukke.

Lá Chicq forbeholder sig ret til at afvise en ordre uden begrundelse. Der tages forbehold for prisvariationer på webshoppen, og prisreguleringer kan forekomme. Yderligere vil der på special tilbud blive pålagt individuelt ekspeditionsgebyr.

Ved køb af Demo modeller, og antikviteter, betragtes købet som beset, og returretten frafalder således. Hvis vi har bestilt en vare hjem, specielt til dig, og du har godkendt varen ved levering, bortfalder returretten.